Maso s trvanlivostí 15 Let - 80 Porcí
Kbelík nouzových zásob masa a rýže s 80 porcemi je základem pro každou nouzovou situaci. Ať už vás zasáhne povodeň, blackout nebo jakákoliv mimořádná situace, je moudré být připraven. Tyto skvěle chutnající lyofilizované (dehydrované) potraviny jsou hotové během několika minut, stačí přidat vodu. Dodávají se ve stohovatelných kbelících s rukojetí Grab-N- Go, takže se snadno skladují a přepravují. Jídlo do bunkru, krytu či jako zásoba potravin pro případ nouze.
Vážení zákazníci POZOR, nově mají kbelíky Ready Wise Meat and Rice prodlouženou trvanlivost na 15 let díky nové certifikaci. Tedy i původní kbelíky s trvanlivostí 7 let, byly nově certifikovány na 15 let trvanlivosti od data výroby. !!
Kbelík obsahuje celkem 80 porcí kombinace Masa kuřecího, mletého hovězího a rýže.
2x Kuřecí maso
2x Hovězí maso
1x Koření na hovězí maso
1x Koření na kuřecí
4x rýže
Vážení zákazníci POZOR, nově mají kbelíky Ready Wise Meat and Rice prodlouženou trvanlivost na 15 let díky nové certifikaci. Tedy i původní kbelíky s trvanlivostí 7 let, byly nově certifikovány na 15 let trvanlivosti od data výroby, bohužel však nemůžeme přetisknout aktuální polepy, tedy Vám nabízíme tyto zásoby ve slevě!!!!
"Náš komentář : Za nás se jedná o nejkvalitnější, nejchutnější jídlo s trvanlivostí 25 let na trhu. Zkoušeli jsme všechny jídla a vzhledem k tomu, že je uvnitř 13 jídel, jsou tam převážně super jídla, který opravdu chutnají skvěle, obyčejný jídla typu polévka a jídla který sníte a furt jsou 1000x lepší než NRGčka (ale každým chutná něco jinýho, prostě vyloženě nic nejedlého tam není). Takže hodnotíme jako perfektní jídlo do bunkru, krytu, super nouzová zásoba s neuvěřitelnou trvanlivostí 25 let a i super jídlo na cesty, protože jeden pytlík kde je cca 800kcal váží asi 60gramů. Rozdíl oproti většímu kbelíku 120 porcí je v tom, že toto je kbelík spíš na ochutnání všech jídel, aniž byste museli rovnou kupovat velkej kýbl"
Doplňkové parametry
Kategorie: | 60 Porcí |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |
Počet porcí: | 60 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.